Verhoog nu uw renovatiebudget en bespaar voor altijd op uw energiefactuur! 

Nu. Nu is het moment om te renoveren, of beter reNUveren. De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij. Wie vanaf 2021 eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen.  De Vlaamse overheid wil namelijk een versnelling hoger schakelen in het bouwen en verbouwen van energiezuinige woningen in Vlaanderen. Ook in 2022 kan u nog steeds beroep doen op deze steunmaatregelen. 

Deze ongeziene financiële boost stimuleert een renovatiegolf in Vlaanderen. Bij energiezuinige gebouwen wint namelijk iedereen: de eigenaars, de bouwsector en het klimaat. Deze premies maken het verschil om je renovatie meer betaalbaar te maken. 

Maak uw woning energiezuiniger en geniet naast het renteloze renovatiekrediet en de EPC-labelpremie ook van talloze andere steunmaatregelen.  

Het is NU het moment. Nog nooit was reNUveren zo interessant. 

renuveer website

4 goede redenen om uw reNUvatie meteen aan te pakken
 1. Meer comfort: een goed geïsoleerde en geventileerde woning is veel comfortabeler om in te leven. Zo hebt u minder last van vocht, uw woning blijft koeler in de zomer en in de winter is het binnen heerlijk warm. 
 2. Lagere energierekening: een goed geïsoleerde woning doet uw energierekening fors dalen. Met een goede isolatie en een zuinige verwarmingsinstallatie bespaart u al snel meer dan 1000 euro per jaar. 
 3. Goed voor het klimaat: minder energie verbruiken betekent ook minder CO2 uitstoten. Dat is belangrijk in de strijd tegen de klimaatopwarming. Met het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp verkleint u nog extra uw ecologische voetafdruk.  
 4. Uw woning wordt meer waard: een woning renoveren loont altijd. Het doet de waarde van uw woning ook stijgen. Bovendien zorgen het renteloze renovatiekrediet en diverse premies ervoor dat u uw investering nog sneller terugverdient!
Voldoende redenen dus om uw oude woning energiezuinig te reNUveren. En wij helpen u graag om die investering haalbaar en betaalbaar te maken. Nadien profiteert u elke dag van alle voordelen! 
TV-spot reNUveer
reNUveer met de EPC-labelpremie
 • Eénmalige EPC-labelpremie tot 5000 euro. 
 • Voor alle eigenaars van een huis of appartement. 
 • Voor woningen met een slecht energielabel. 
 • Uw woning moet binnen de 5 jaar energiezuinig gereNUveerd zijn. 
 • Verplicht om minstens EPC-label A of B (of C) te behalen.
reNUveer met het renteloos renovatiekrediet
 • Renteloze lening om te reNUveren tot 60.000 euro. 
 • Voor eigenaars van een woning of appartement sinds 2021. 
 • Voor woningen met een slecht energielabel.  
 • Uw woning moet binnen de 5 jaar energiezuinig gereNUveerd zijn. 
 • Verplicht om minstens EPC-label A, B (of C) te behalen. 
Published on: 
08-06-2022